Kuinka käytän Muama Enence -pikakääntäjää?

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Muama Enence -pikakääntäjän käyttö on erittäin helppoa!

• Varmista, että älypuhelin on yhdistetty Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon.

• Tarkista, onko kääntäjäsi yhdistetty puhelimeesi Bluetoothin kautta (löydät lisätietoja yllä olevasta kysymyksestä "Kuinka yhdistän MUAMA ENENCE -pikakääntäjän" tai voit myös tutustua käyttöoppaaseen).

• Määritä kieliasetukset valitsemalla äidinkielesi ja sen henkilön kieli, jonka kanssa haluat keskustella, painamalla puhelimen näytöllä olevia ME- ja mikrofonisymboleja (?).

• Saat keskustelun käännettyä pitämällä laitteen ME- tai mikrofonipainiketta (?) painettuna, puhumalla ja vapauttamalla, kun olet valmis. Laite antaa äänikäännöksiä lauseistasi ja sen henkilön lauseista, jonka kanssa puhut.

• Jos haluat kääntää kirjoitettuja viestejä, napauta vain näppäimistösymbolia (⌨) puhelimen näytöllä.

Hyvin yksinkertaista! Hauska kääntämistä!