Hoe gebruik ik mijn Muama Enence Instant Translator?

Als u hebt gelezen en geen oplossing heeft gevonden in onze kennisbank, dient u een ticket in.

Het gebruik van je Muama Enence Instant Translator is supergemakkelijk!

Zorg ervoor dat je smartphone verbonden is met Wi-Fi of een mobiel netwerk.

Controleer of je vertaler via Bluetooth met je telefoon is verbonden (je kun tmeer informatie vinden bij "Hoe verbind ik mijn MUAMA ENENCE instant vertaler" vraag hierboven of je kunt ook de gebruikershandleiding raadplegen).

Om je taalinstellingen in te stellen, selecteert je gewoon je moedertaal en de taal van de persoon met wie je wilt praten door op de symbolen ME en microfoon op je telefoonscherm te drukken.

Om je gesprek te laten vertalen, hoef je alleen maar de ME of microfoon knop op je apparaat ingedrukt te houden, te spreken en los te laten als je klaar bent. Het apparaat zal spraakvertalingen geven van je zinnen en de zinnen van de persoon met wie je praat.

Als je geschreven berichten moet vertalen, tikt je gewoon op het symbool van het toetsenbord op het scherm van je telefoon.

Zo eenvoudig  is het! Veel plezier met vertalen!