Hvordan bruker jeg min Muama Enence Instant Translator?

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Det å bruke din Muama Enence Instant Translator er superenkelt!

• Sørg for at smarttelefonen er koblet til Wi-Fi eller et mobilnettverk.

• Sjekk om oversetteren din er koblet til telefonen din via Bluetooth (du kan finne flere detaljer om spørsmålet «Hvordan kobler jeg til MUAMA ENENCE Instant Translator» ovenfor, eller du kan også sjekke brukerhåndboken) .

• For å bestemme språkinnstillingene, velg ganske enkelt morsmålet ditt og språket til personen du vil snakke med ved å trykke på ME- og mikrofonsymbolene på telefonskjermen.

• For å få samtalen din oversatt, trykk og hold inne ME- eller mikrofonknappen på enheten, snakk og slipp når du er ferdig. Enheten vil gi stemmeoversettelser av setningene dine, og setningene til personen du snakker med.

• Hvis du trenger å oversette skrevne meldinger, trykker du bare på tastatursymbolet (⌨) på telefonskjermen.

Så enkelt er det! Lykke til med oversettelsen!