Hur använder jag min Muama Enence direktöversättare?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Att använda din Muama Enence direktöversättare är superenkelt!

• Se till att din smartphone är ansluten till Wi-Fi eller ett mobilnät.

• Kontrollera om din översättare är ansluten till din telefon via Bluetooth (du kan hitta mer information på "Hur ansluter jag min MUAMA ENENCE direktöversättare" frågan ovan eller så kan du också läsa användarhandboken).

• För att ställa in dina språkinställningar väljer du helt enkelt ditt modersmål och språket för den person du vill konversera med genom att trycka på symbolerna ME och mikrofon på telefonens skärm.

• För att få ditt samtal översatt håller du bara in ME- eller mikrofonknappen på din enhet, talar och släpper när du är klar. Enheten ger röstöversättningar av dina meningar och meningarna hos den person du pratar med.

• Om du behöver översätta skrivna meddelanden trycker du bara på tangentbordssymbolen på telefonens skärm.

Så enkelt är det! Lycka till med översättningen!